Jelentkezz adománygyűjtő követnek!

Mindenkinek jár a boldog gyerekkor – Legyél a Láthatatlan Tanoda nagykövete!

Talán már te is hallottál a követes adománygyűjtésről, ami egy kreatív és interaktív adománygyűjtési módszer. Főszereplői azok a követek, akik egy jó ügy érdekében valamilyen egyéni (vagy csoportos) vállalást tesznek.

A követek az ügyünk lelkes támogatói, akik a saját baráti és ismeretségi körükben kampányolnak és gyűjtenek adományt a Láthatatlan Tanoda oldalán kialakított online felületen. Közeleg a szülinapod, jógaórát tartanál, vagy épp megtanulnál valami újat? Ezek mind remek lehetőségek az adománygyűjtésre! A tavalyi kihívások között volt például jobb agyféltekés portrérajzolás, tánctanulás, süti sütés, örömzenélés…

Tavaly először vettünk részt a Tavaszi Zsongás elnevezésű kampányban, ahol 7 követünk közel 1 millió Ft adományt gyűjtött a Láthatatlan Tanodának. Ez óriási segítséget jelentett a Tanoda bővüléséhez, amit ezúton is köszönünk! Ezen a sikeren felbuzdulva idén októberben is szeretnénk egy ilyen kampányt, ezért arra kérünk, hogy legyél a követünk! Az így befolyt támogatásokból szeretnénk újraindítani a pszichológiai tanácsadásunkat a Tanodás gyerekek jóllétéért. Ez a szolgáltatás fél évre kb. 1,5 millió Ft-ba kerül, ami összesen 120 alkalmat biztosítana a Tanodásainknak.

Mit kell tenned?  A követeknek az a feladatuk, hogy a vállalásukat teljesítsék, és hogy a folyamatról minél szélesebb körben adjanak hírt a kampány során.

  •   Válassz egy hozzád illő kihívást, például

o   szervezz baráti vacsorát

o   tanulj valami újat

o   rendezz garázs/gardrób vásárt

o   alakíts ki egy új szokást

o   futással/úszással/sétával/biciklizéssel gyűjts kilométereket vagy vállalj be egy maratont 🙂

  • Tűzz ki egy célt! A mi javaslatunk 150 – 200 ezer forint, ami kellően motiváló, de mégis teljesíthető.
  • A kampány alatt (okt. 1-31.) kommunikálj rendszeresen arról, hogy haladsz a kihívással.

o   közösségi médiában

o   személyesen

o   céges intranetet/hírlevélben

o   privát üzenetekben

  • Élvezd a folyamatot! 🙂

Mi természetesen végig veled leszünk az úton, valamint mindenféle segítséget, grafikai anyagot biztosítunk. Ha szeretnéd, segítünk kiválasztani a számodra legmegfelelőbb kihívást is

Az adománygyűjtésed számára létrehozunk egy felületet az oldalunkon, ami gyors, egyszerű és biztonságos adományozást tesz lehetővé..

Amennyiben szívesen részt vennél ebben a kampányban, kérjük, hogy töltsd ki a jelentkezési lapot szeptember 5-ig! Ha még maradt benned kérdés, bátran írj az adomanyszervezes@rosaparks.hu címre. Reméljük, hogy idén ősszel is sokan csatlakoztok hozzánk, mi már nagyon várjuk!