Közösen építjük a jövőt!

Szeretnék új elemekkel színesíteni a tevékenységeinket, és ehhez szükségünk van a Ti támogatásotokra is! 

2024-ben szeretnénk nagyobb hangsúlyt fektetni a közösségépítésre, a környezetvédelemre és az egészségtudatosságra. Adományodnak köszönhetően lehetőségünk lesz új, innovatív programelemek bevezetésére, mellyel nemcsak a gyerekeket segítjük jövőjük tervezésében, hanem az egész Tanodás közösséget is erősíteni tudjuk:

  • A csoportfoglalkozásokba beépítjük az egészséges életmódra való szemléletformálást, így hozzájárulva ahhoz, hogy prevenció és az egészségfejlesztés része legyen a gyerekek hétköznapjainak.
  • Olyan interaktív foglalkozásokat tervezünk, amik segítik a gyerekeket a környezetvédelem és a fenntarthatóság iránti elköteleződésben, tudatosságuk kialakításában, és támogatja őket abban, hogy felelősségteljes döntéseket hozzanak.
  • Szeretnénk létrehozni egy szülői csoportot, hogy számukra is egy olyan támogató közösség jöjjön létre, ahol meg tudják osztani a tapasztalataikat és kölcsönösen segítik egymást. Így magabiztosabban nézhetnek szembe a kihívásokkal, és egyben példát is mutatnak az együttműködés és a közösség fontosságáról. Emellett jövőre szeretnénk több családi programot szervezni, hogy ezzel is erősítsük a köztük lévő köteléket.
  • Több témában is szeretnénk szakmailag továbbfejlődni. Jövőre az egyik legfontosabb célunk, hogy olyan jógyakorlatokat ismerjünk meg, amelyek megerősítik és fejlesztik a középiskolás és középiskola előtt álló fiatalok képességeit. Sok tematikus foglalkozást tervezünk, nagy hangsúlyt fektetünk a mentális egészség erősítésére és a kritikai pedagógia módszerére.
  • Nagyobb hangsúly kap a pályaválasztási programunk fejlesztése is, és szeretnék minél több partneriskolát bevonni.
  • Tréningeken veszünk részt, ahol többek között rezilienciáról, a kiégés megelőzéséről és vitaklub módszerről tanulunk. Ezekben a témákban az önkénteseket is képezzük, így még hatékonyabban tudjuk támogatni hátrányos helyzetű fiatalokat az iskolában és az életben való sikeres helytállásban.

Legyél te is részese ennek az izgalmas fejlődésnek, építsük együtt a Láthatatlan Tanoda közösségét!

Itt támogathatod a téli adománygyűjtő kampányunkat!